Presentació

El nostre país ha assistit a canvis profunds en la dinàmica demogràfica que afecten la fortalesa dels dos grups lingüístics bàsics, la identitat pròpia i els comportaments col·lectius, tot condicionant la conformació dels governs locals i autonòmic i les polítiques públiques culturals i identitàries.

El coneixement d’aquestes dinàmiques demogràfiques, identitàries i de comportament, especialment en les àrees metropolitanes i les grans poblacions, és essencial per a entendre les possibles evolucions del país. Així i tot, fins ara han estat molt poc analitzades de manera interdisciplinària i, menys encara, amb una perspectiva valencianista. Amb aquesta jornada volem aportar una reflexió general sobre el tema i encetar una línia d’estudi que contribuïsca a enriquir el coneixement d’aquestes dinàmiques en la societat valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *