Crida a comunicacions

El Workshop està adreçat a persones que investiguen en els àmbits dels feminismes i les sobiranies, que estiguen treballant en institucions i organitzacions vinculades amb aquestes temàtiques i, en general, a persones interessades. Es poden presentar treballs teòrics i de reflexió, estudis empírics i propostes i pràctiques d’intervenció social sobre la temàtica del congrés.

De manera més concreta, el present congrés vol aprofundir en les interseccionalitats dels feminismes amb les sobiranies, enteses com aquelles que ens permeten prendre les decisions de les nostres pròpies vides. Així, els treballs que d’alguna manera vinculen la perspectiva de gènere amb el fet de viure, conviure, decidir, actuar, sentir, pensar, etc., formen part d’aquest Workshop.

El comité científic establirà la pertinença de les comunicacions acadascundels tres eixos temàtics en què es divideix el congrés: espais públics, els privats i els íntims, sempre des d’una perspectiva feminista i de les sobiranies que es donen en cadascun d’ells com ara, l’apropiació de l’espai públic o polític, la sobirania alimentària, la mirada sobre els cossos, l’afectivitat, les cures, o la desmitificació dels sexes i la deconstrucció dels gèneres… abundant en l’apropiació social des del feminisme.

En definitiva, s’acceptaran treballs relacionats amb aquests conceptes o amb algun d’ells, entesos de manera àmplia.

Hi ha dues modalitats de presentació:

Cliqueu sobre el nom de cadascuna d’elles per a conéixer més detalls.

Ací podeu informar-vos sobre les normes de la presentació.

CALENDARI

  • 15 d’abril – S’obri el període per a la rebuda de resums de comunicació i els hub-posters complets.
  • 15 de juliol- Es tanca el període per a la rebuda de resums de comunicacions i dels hub-pòsters [AMPLIAT]
  • 30 de juliol – Es comunica a les autores i els autors els treballs acceptats i es recorda data per presentar treball complet.
  • 20 de setembre – Es tanca la recepció de comunicacions curtes.
  • 16 d’octubre – Es confirma als autors i autores la recepció de la comunicació i el hub-pòster i s’envia la pregunta per al debat. [AMPLIAT]