La Fundació Nexe presenta el #Demos12

31/1/2019

Fundació Nexe

Llibres

El proper 7 de febrer la Fundació Nexe presentarà el seu últim llibre de la col·lecció #Demos que ja porta 12 volums de diferents temàtiques centrades en el nostre territori. El #Demos12 s’ha finançant mitjançant la plataforma de crownfounding Verkami.

El dret civil valencià. L’assignatura pendent de l’autogovern escrit per Joan Tamarit, Rafael Verdera i Javier Palao Gil tracta de fer una repassada a la situació històrica del Dret Civil valencià i d’altra, apuntar alguns dels àmbits en què deuríem afrontar el seu desenvolupament i per fi, replegar la proposta efectuada per la Comissió de Codificació del Dret Civil, de reforma de la Constitució que faça possible tancar l’etapa iniciada pel Decret de Nova Planta, recuperar de forma efectiva la capacitat de legislar en l’esfera civil i poder exercir de manera plena l’autogovern en els termes que preveu el propi Estatut

L’acte tindrà lloc el 7 de febrer a les 19 hores al saló d’actes del Consell Jurídic Consultiu (Palau de Santa Bàrbara, Plaça de Sant Nicolau, 2, 46001 València) i comptarà amb la presència dels tres autors i de Isaura Navarro, encarregada del pròleg. La taula estarà moderada pel membre de la Fundació Nexe i coordinador del projecte Ferran Puchades.

Vull subscriure'm i rebre les novetats de la Fundació Nexe en el meu correu