MARIA LACUEVA LORENZ

Maria Lacueva Lorenz (València, 1980) és professora d’estudis catalans a la universitat París 8 (França). Llicenciada en Filologia Catalana (UV), Diploma d’Estudis Avançats en Teoria i Cultura Contemporànies (UdG), es va doctorar en Didàctica de la Llengua i la Literatura (UV) amb una tesi sobre les escriptores valencianes sota el franquisme. Ha publicat llibres i articles en revistes acadèmiques nacionals i internacionals sobre els seus dos àmbits principals de recerca principals: d’una banda, l’ensenyament de les llengües i les cultures estrangeres dins l’Espai Europeu d’Educació Superior i, de l’altra, les genealogies femenines literàries

REIS GALLEGO PERALES

Reis Gallego Perales és diplomada en Magisteri Musical per la Universitat de València i té una llicenciatura en psicopedagogia per la mateixa universitat, i Màster en Gènere i Polítiques d’Igualtat amb MH al Treball Fi de Màster. Ha realitzat també projectes dins del feminisme sent membre i fundadora de l’associació Fem Carrer, que es dedica a la difusió de gènere de dones valencianes de totes les èpoques, i impulsora i coordinadora del Lab de Feminisme de la Fundació Nexe. És coautora del capítol “Un País Feminista” de la Nova Declaració Valencianista (ACV Tirant lo Blanc, 2018), autora de “Música popular i feminisme: estratègia per al canvi” (Fundació Nexe, 2020) i actualment cursa el doctorat en estudis de gènere.

LAIA MAS CLIMENT

Laia Mas Climent és graduada en Periodisme per la UV i Màster en Cooperació al Desenvolupament i Gestió d’ONGD per la Universitat de Granada. Col·laboradora en mitjans de comunicació com La Directa o revistes com Caracters o Futura, és militant del feminisme des de fa anys, i ha participat en publicacions relacionades amb el feminisme, com “Un País Feminista” de la Nova Declaració Valencianista (ACV Tirant lo Blanc, 2018); “Feminisme per canviar-ho tot” al llibre Onejar la bandera, entre d’altres.

IDOIA ARREAZA AGUILERA

Idoia Arreaza Aguilera és graduada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UV. Màster en Marketing, Consultoria i Comunicació Política per la Universitat de Santiago de Compostel·la i Màster en Anàlisi Política per la Universitat Oberta de Catalunya, amb especialització en recerca. És membre de La Comarca Científica, on condueix la secció del CIS Valencià. També forma part de l’equip de govern del Col·legi Professional de Politologia i Sociologia del País Valencià, constituint la primera candidatura des de València composada únicament per dones. Actualment cursa el doctorat en valencianisme polític.

ANNA RUIZ SOSPEDRA

Anna Ruiz Sospedra (València 1979) és artista plàstica, llicenciada en Belles Arts (UPV), amb estudis en Història de l’Art (UV). Premi Senyera d’Escultura de València 2010. Des de 2008 desenvolupa la seua obra realitzant Falles on ha sigut guardonada en vàries ocasions per els seus projectes innovadors i experimentals. Ha participat en diferents exposicions, concursos, festivals i simposis a Itàlia, República Txeca, Casa Velázquez (Madrid), Villamayor (Salamanca), Fira d’Art (Castelló) i als festivals Ciutat Vella Oberta i Intramurs (València). Ha intervingut amb diferents escultures a edificis com Fundación Bancaja, claustre del Centre Cultural del Carmen i Teatre Rialto. La seua obra apareix en revistes i publicacions nacionals e internacionals i acadèmiques; ha estat convidada a impartir conferències sobre la seua obra a l’EASD, a la UPV, a la UV (Magisteri, Seminari EDUCAFALLES Jornades de Parlem d’Art) i als festivals Disseny Vlanc’19 i Pechakucha’17.